• -10%
Stuiterbal Piraat
Stuiterbal Piraat

Stuiterbal Piraat

113 op voorraad
LG-Imports
LG8638
€ 0,36 € 0,40 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je kinderen urenlang laten genieten van plezier? Dan zijn deze stuiterballen met piraten thema perfect voor jou! Met hun vrolijke ontwerp met piratenafbeeldingen en hun gekke sprongen zullen deze stuiterballen je kinderen zeker vermaken.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een picknick in het park of gewoon om binnenshuis te spelen, deze stuiterballen zijn geschikt voor alle gelegenheden. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen overal worden gebruikt waar je kinderen willen spelen. Ze zijn ideaal om stress te verminderen en om jezelf te vermaken tijdens een pauze op het werk of thuis.

Bovendien zijn deze stuiterballen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen en zullen niet snel breken of beschadigen. Hierdoor kan je kinderen lang genieten van hun stuiterballen.

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor je kinderen, vrienden of familie, dan zijn deze stuiterballen met piraten thema een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te ontvangen.

Kortom, als je wilt dat je kinderen urenlang plezier beleven en zich vermaken met een unieke en leuke speelgoed, dan zijn deze stuiterballen met piraten thema de perfecte keuze.

De stuiterbal is perfect als uitdeelcadeautje voor kinderfeestjes, kinderopvang, BSO of als aardigheidje bij een kindermenu in een restaurant. Natuurlijk kun je de stuiterballen ook gewoon thuis of bij vriendjes gebruiken.

De prijs per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd, dus je weet nooit precies welke stuiterbal je krijgt. Maar één ding is zeker, met deze stuiterballen zul je urenlang stuiterplezier beleven.

Afmetingen: diameter 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Piraat
EAN code:
5413247086389
113 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst