• -10%
Stuiterbal Monster
Stuiterbal Monster
Stuiterbal Monster
Stuiterbal Monster
Stuiterbal Monster
Stuiterbal Monster

Stuiterbal Monster

315 op voorraad
LG-Imports
LG8639
€ 0,36 € 0,40 -10%

  • Bekijk meer van Monsters
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Vrolijke Stuiterbal met Monsters is een geweldige toevoeging aan elke speelgoedcollectie. Deze stuiterballen zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van monsters en zijn een leuke manier om kinderen bezig te houden en te vermaken. De stuiterbal is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geleverd, waardoor elke bestelling een verrassing is!

De Vrolijke Stuiterbal met Monsters is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook helpen bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie bij kinderen. Bovendien kan het stuiteren van de bal ook een ontspannend effect hebben op kinderen en volwassenen, wat kan helpen bij het verminderen van stress.

Deze stuiterballen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is, waardoor ze bestand zijn tegen intensief spelen en lang meegaan. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De Vrolijke Stuiterbal met Monsters is ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen en kan worden gebruikt als prijs bij spelletjes of als decoratie voor een feestje. De stuiterballen zijn betaalbaar en worden per stuk verkocht, zodat je er zoveel kunt bestellen als je nodig hebt.

Kortom, de Vrolijke Stuiterbal met Monsters is een leuke en functionele toevoeging aan elke speelgoedcollectie. Bestel vandaag nog een aantal van deze stuiterballen en geef kinderen de mogelijkheid om te spelen en te leren met deze kleurrijke en grappige monsters.

Afmetingen: diameter 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247086396
315 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst