• -10%
Eenhoorn Slijm Gouden Hoorn
Eenhoorn Slijm Gouden Hoorn
Eenhoorn Slijm Gouden Hoorn
Eenhoorn Slijm Gouden Hoorn

Eenhoorn Slijm Gouden Hoorn

72 op voorraad
LG-Imports
LG9438
€ 2,25 € 2,50 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en creatieve manier om te spelen en te ontspannen? Dan is eenhoornslijm in een schattig flesje in de vorm van een eenhoornhoofd iets voor jou! Dit kleverige, kneedbare slijm is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om naar te kijken.

Dit eenhoornslijm is de perfecte manier om je creativiteit te stimuleren. Knijp, kneed, trek en rol het slijm, totdat het helemaal naar jouw wens is. Het is een geweldige manier om stress en angst te verminderen en jezelf te ontspannen.

Het flesje in de vorm van een eenhoornhoofd is een schattige en leuke manier om je slijm op te bergen wanneer je er klaar mee bent. Het flesje is handig om mee te nemen, zodat je overal en altijd kunt spelen met je eenhoornslijm.

Het eenhoornslijm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij jou past. En het beste van alles is dat dit slijm gemakkelijk uit kleding of meubels te verwijderen is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om te spelen en te ontspannen, dan is eenhoornslijm in een schattig flesje in de vorm van een eenhoornhoofd iets voor jou! Bestel nu en laat je innerlijke creativiteit en fantasie los met dit kleverige en kneedbare slijm.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmetingen: eenhoorn potje 8,5 x 3,5cm
Prijs per stuk.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
eenhoorn potje 8,5 x 3,5cm
Materiaal
Slijm
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247094384
72 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst