• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Voetbalschoen 12st.
Sleutelhanger Voetbalschoen 12st.
Sleutelhanger Voetbalschoen 12st.
Sleutelhanger Voetbalschoen 12st.

Sleutelhanger Voetbalschoen 12st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG9984-12
€ 9,14 € 10,15 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, donderdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze voetbalschoen sleutelhanger is een absolute must-have voor elke fanatieke voetballer! Met zijn gedetailleerde ontwerp en realistische uitstraling is deze sleutelhanger de perfecte accessoire om je liefde voor voetbal te laten zien.

De voetbalschoen sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige constructie, waardoor hij duurzaam en lang meegaat. Het kleine formaat maakt het gemakkelijk om hem aan je sleutelbos te bevestigen, zodat je hem altijd bij je hebt.

Met de bundel van 12 sleutelhangers kun je ze niet alleen voor jezelf houden, maar ook delen met je teamgenoten, vrienden of familieleden die net zo gepassioneerd zijn over voetbal als jij. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, sportevenementen of gewoon om iemand te verrassen.

Of je nu een professionele voetballer bent, een fanatieke supporter of gewoon dol bent op het spel, deze voetbalschoen sleutelhanger is een fantastische manier om je liefde voor voetbal te tonen. Bevestig hem aan je sleutelbos, sporttas of zelfs aan je rugzak en laat zien waar jouw passie ligt.

Wacht niet langer en haal deze bundel van 12 voetbalschoen sleutelhangers in huis. Met hun charmante design en praktisch gebruik zullen ze zeker een glimlach op je gezicht toveren telkens wanneer je je sleutels tevoorschijn haalt. Bestel nu en laat iedereen zien dat voetbal niet alleen op het veld, maar ook in je hart leeft!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een voetbalclub.

Verschillende uitvoeringen kleuren worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8740236589864
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst