• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Voetbalfluit 48st.
Sleutelhanger Voetbalfluit 48st.
Sleutelhanger Voetbalfluit 48st.

Sleutelhanger Voetbalfluit 48st.

11 op voorraad
LG-Imports
LG9900-48
€ 26,06 € 28,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je graag een handige en functionele sleutelhanger met een sportief tintje? Dan is deze bundel van 48 sleutelhangers met een metalen voetbalfluitje precies wat je nodig hebt! Met deze sleutelhangers heb je niet alleen een trendy accessoire, maar ook een echt bruikbaar fluitje altijd bij de hand.

Elke sleutelhanger is voorzien van een hoogwaardig metalen voetbalfluitje, waarmee je echt kunt fluiten. Of je nu een voetbalwedstrijd speelt, een sportevenement bijwoont of gewoon een handig hulpmiddel nodig hebt om aandacht te trekken, dit fluitje is er om je te helpen.

De bundel bevat maar liefst 48 sleutelhangers, wat betekent dat je genoeg hebt om te delen met je vrienden, teamgenoten, collega's of zelfs om als geschenken weg te geven. De sleutelhangers zijn ideaal voor sportteams, coaches, scheidsrechters, of gewoon voor iedereen die graag een fluitje bij de hand heeft.

Naast de functionele waarde hebben deze sleutelhangers ook een stijlvol ontwerp. Het voetbalfluitje is bevestigd aan een stevige metalen sleutelhanger met een handige ring, waardoor je hem gemakkelijk aan je sleutelbos, tas of broek kunt bevestigen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen zonder gedoe.

Deze sleutelhangers zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het metalen voetbalfluitje is stevig en betrouwbaar, zodat je er op kunt vertrouwen wanneer je het nodig hebt. Het zal niet snel beschadigen of breken, zelfs niet bij intensief gebruik.

Of je nu een sportliefhebber bent, een coach, een scheidsrechter of gewoon op zoek bent naar een origineel en praktisch cadeau, deze bundel van 48 sleutelhangers met een metalen voetbalfluitje is een uitstekende keuze. Met een echte functionaliteit en een trendy uitstraling zul je er zeker indruk mee maken.

Bestel vandaag nog deze bundel van 48 sleutelhangers met een metalen voetbalfluitje en geniet van de handige en stijlvolle toevoeging aan je sleutelbos. Met deze sleutelhangers ben je altijd klaar om te fluiten wanneer dat nodig is!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een voetbalclub.

Afmetingen: fluitje 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
fluit 4cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247199003
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst