• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Voetbalfluit 12st.
Sleutelhanger Voetbalfluit 12st.
Sleutelhanger Voetbalfluit 12st.

Sleutelhanger Voetbalfluit 12st.

45 op voorraad
LG-Imports
LG9900-12
€ 6,66 € 7,40 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze bundel van 12 sleutelhangers met een metalen voetbalfluitje is de perfecte accessoire voor voetballiefhebbers! Met deze sleutelhangers kun je niet alleen je sleutels bij elkaar houden, maar ook altijd een handig fluitje bij de hand hebben.

Het fluitje is gemaakt van hoogwaardig metaal en is echt te gebruiken. Of je nu een voetbalcoach bent, een scheidsrechter of gewoon graag lawaai maakt tijdens sportevenementen, dit fluitje is betrouwbaar en produceert een helder en scherp geluid.

De sleutelhangers zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het metalen voetbalfluitje hangt aan een stevige sleutelhanger en heeft een strak en modern design. Je kunt ze gemakkelijk aan je sleutels, tas, broeklus of rugzak bevestigen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

Deze bundel van 12 sleutelhangers is ideaal voor voetbalteams, sportclubs, feesten of gewoon als leuke cadeautjes. Je kunt ze ook gebruiken als weggevertjes op evenementen of als prijzen bij sportwedstrijden.

Of je nu een fanatieke voetbalfan bent of gewoon graag een praktisch en stijlvol accessoire bij je draagt, deze sleutelhanger met een metalen voetbalfluitje is een geweldige keuze. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 en geniet van het gemak en de functionaliteit van een echt voetbalfluitje altijd binnen handbereik!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een voetbalclub.

Afmetingen: fluitje 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
fluit 4cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8740236589802
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst