Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm
Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm

Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm

Niet op voorraad
Rasehorn
RH95066
€ 0,39

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een fanatieke voetballiefhebber en wil jij jouw passie voor voetbal graag laten zien aan iedereen om je heen? Dan hebben wij de perfecte sleutelhanger voor jou! Onze metalen sleutelhanger in de vorm van een voetbal is niet alleen een geweldige manier om je liefde voor voetbal te uiten, maar ook een handige accessoire die je overal aan kunt hangen.

Onze sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een uniek ontwerp in de vorm van een voetbal. Het is een geweldige manier om je sleutels te organiseren en te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Daarnaast is het ook een leuk cadeau-idee voor voetbalfans of voor een voetbalfeest.

Of je nu naar het voetbalveld gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, onze sleutelhanger is een handig accessoire dat je overal aan kunt hangen. Het is ook een geweldige manier om je voetbalteam te promoten en je trots te tonen.

Onze metalen sleutelhanger is duurzaam en van hoge kwaliteit, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en beschadiging. Het is ook gemakkelijk te bevestigen aan je sleutelring of tas.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en handige sleutelhanger in de vorm van een voetbal, dan is onze metalen sleutelhanger de perfecte keuze. Bestel nu jouw eigen exemplaar en laat je passie voor voetbal zien aan iedereen om je heen!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk.

Afmetingen: voetbal diameter 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
voetbal diameter 2,5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
EAN code:
4250552109232

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst