• Pakket
Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm 12st.
Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm 12st.

Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm 12st.

Niet op voorraad
Rasehorn
RH95066-12
€ 4,40

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Score Groot met 12 Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm - Het Perfecte Uitdeelcadeautje voor Voetbalfans van Alle Leeftijden!

Bent u op zoek naar het ideale geschenk voor voetballiefhebbers dat niet alleen leuk is, maar ook van hoge kwaliteit? Zoek niet verder! Onze bundel van 12 Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm is de perfecte keuze voor verschillende gelegenheden, van voetbal thema kinderfeestjes tot kinderopvang, BSO-activiteiten en zelfs als een attentie in restaurants bij kindermenu's. Deze stevige en stijlvolle sleutelhangers zullen niet alleen voetballers in spe aanspreken, maar ook een gevoel van teamgeest en enthousiasme aanwakkeren.

De 12 Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm zijn veel meer dan gewone sleutelhangers - ze zijn een eerbetoon aan het populairste spel ter wereld. Met een realistisch en gedetailleerd voetbalontwerp, geven ze het gevoel alsof je een stukje van het spel altijd bij je draagt. Deze sleutelhangers zijn gemaakt van duurzaam metaal en hebben een grootte van 2,5 cm, wat ze tot een opvallend en tastbaar symbool van passie voor voetbal maakt.

Of u nu een voetbalthema kinderfeestje plant of op zoek bent naar geschenken voor kinderopvang, BSO of restaurantattenties, de 12 Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm zijn een veelzijdige keuze. Bij een voetbalthema kinderfeestje kunnen ze worden toegevoegd aan de feestzakjes, waar ze bijdragen aan het creëren van een sfeer van sportiviteit en plezier. In kinderopvang en BSO-omgevingen kunnen ze worden gebruikt als beloningen voor actieve deelname en positief gedrag. Restaurants kunnen ze aanbieden bij kindermenu's om jonge gasten te verrassen en te vermaken.

Deze sleutelhangers dienen niet alleen als leuke accessoires, maar ook als tastbare herinneringen aan de opwinding en passie die voetbal met zich meebrengt. De stevige metalen constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en tegelijkertijd een blijvende verbinding met het spel bieden.

Onze Sleutelhanger Voetbal Metaal 2,5cm zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van metaal garandeert dat deze sleutelhangers lang meegaan en hun glans behouden, zelfs bij intensief gebruik.

Afmetingen: voetbal diameter 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
voetbal diameter 2,5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8740236589215

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst