• -10%
Viltstiften 18st.
Viltstiften 18st.

Viltstiften 18st.

32 op voorraad
LG-Imports
LG4735
€ 1,58 € 1,75 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een geweldige set viltstiften om de creativiteit van je kinderen te stimuleren? Dan is onze set van 18 gekleurde viltstiften de perfecte keuze! Met deze viltstiften kunnen kinderen zich urenlang vermaken en de mooiste tekeningen maken.

De set bevat een breed scala aan levendige kleuren, waardoor kinderen eindeloos kunnen experimenteren en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Of ze nu zelf hun eigen meesterwerk willen creëren of kleurplaten willen inkleuren, deze viltstiften zorgen voor levendige en prachtige resultaten.

De viltstiften zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende kleurafgifte. Ze glijden soepel over het papier en laten levendige en heldere lijnen achter. Hierdoor kunnen kinderen hun creativiteit tot uiting brengen met verbluffende tekeningen.

Deze viltstiften zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn perfect voor thuisgebruik, op school of zelfs onderweg. De stevige en duurzame behuizing zorgt ervoor dat de stiften goed beschermd zijn en lang meegaan.

Of je kinderen nu geïnteresseerd zijn in kunst of gewoon plezier willen hebben met kleuren, deze set van 18 gekleurde viltstiften biedt eindeloze mogelijkheden. Laat hun creativiteit bloeien en geniet van de prachtige tekeningen die ze kunnen maken.

Kortom, met onze set van 18 gekleurde viltstiften kunnen kinderen zich urenlang uitstekend vermaken en de mooiste tekeningen maken. Bestel vandaag nog deze super viltstiften en laat de creativiteit van je kinderen schitteren!

Afmetingen: verpakking 16 x 18 x 1cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 16 x 18 x 1cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247047359
32 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst