• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Tand Met Bloemetje 48st.
Sleutelhanger Tand Met Bloemetje 48st.
Sleutelhanger Tand Met Bloemetje 48st.

Sleutelhanger Tand Met Bloemetje 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9292-48
€ 17,06 € 18,95 -10%

Dit pakket bevat


Omschrijving

Met deze schattige tandvormige sleutelhangers voeg je een speels tintje toe aan je persoonlijke bezittingen! Deze bundel van 48 sleutelhangers is perfect voor tandartspraktijken, orthodontiepraktijken, of gewoon voor iedereen die een tandheelkundig thema wil toevoegen aan hun sleutelbos.

Elke sleutelhanger is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft de vorm van een tand. Maar dat is niet alles - elke tandvormige sleutelhanger is voorzien van een klein bloempje, wat een vrolijk en kleurrijk accent toevoegt. De combinatie van de tandvorm en het bloempje maakt deze sleutelhangers uniek en onderscheidend.

Met deze sleutelhangers kun je niet alleen je sleutels georganiseerd houden, maar ze zijn ook een leuke en opvallende accessoire om aan je tas, rugzak of jas te hangen. Ze zijn ook geweldig als uitdeelcadeautjes op tandheelkundige evenementen, zoals tandheelkundige beurzen of schoolbezoeken.

De grote bundel van 48 stuks stelt je in staat om deze leuke sleutelhangers te delen met vrienden, familie, collega's of klanten. Of je ze nu gebruikt als geschenken, weggevertjes of gewoon om jezelf te verwennen, deze tandvormige sleutelhangers zorgen voor een glimlach op ieders gezicht.

Bestel vandaag nog deze set van 48 tandvormige sleutelhangers met bloempjes en voeg een vleugje speelsheid en stijl toe aan je dagelijkse leven!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een tandartspraktijk.

Afmetingen: 2,75 x 2 x 1,75cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
2,75 x 2 x 1,75cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247192929

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst