Sleutelhanger Ruimte
Sleutelhanger Ruimte

Sleutelhanger Ruimte

341 op voorraad
Henbrandt
K65256
€ 0,49

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het heelal met onze adembenemende Sleutelhanger Ruimte, waarbij 6 verschillende uitvoeringen willekeurig worden geleverd! Van satellieten tot UFO's, deze sleutelhangers brengen de mysterieuze en fascinerende wereld van de ruimte naar je handen. Elke sleutelhanger is met zorg ontworpen om de essentie van het universum vast te leggen, waardoor je een stukje van de kosmos met je mee kunt dragen waar je ook gaat.

Of je nu een liefhebber bent van astronomie, sciencefiction of gewoon een fascinatie hebt voor het onbekende, onze Sleutelhanger Ruimte zal zeker indruk maken. Elk ontwerp is uniek en gedetailleerd, waardoor je telkens weer nieuwe aspecten van de ruimte kunt ontdekken. Van de majestueuze schoonheid van een zwevende satelliet tot de intrigerende vormen van een UFO, deze sleutelhangers zijn een eerbetoon aan de grenzeloze verbeelding en het ontzagwekkende mysterie van het heelal.

Bovendien zijn deze sleutelhangers niet alleen een visueel spektakel, maar ook praktische accessoires voor je sleutelbos, tas of rugzak. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een ruimteliefhebber of gewoon je eigen liefde voor de kosmos wilt vieren, onze Sleutelhanger Ruimte is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog en laat jezelf of een geliefde meevoeren op een reis door de sterren met onze betoverende Sleutelhanger Ruimte!

Afmetingen: circa 4 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 4 x 5cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5026619652565
341 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst