Sleutelhanger Piraat Boot
Sleutelhanger Piraat Boot

Sleutelhanger Piraat Boot

90 op voorraad
Base Toys
BT2674
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke sleutelhanger? Dan is de Sleutelhanger Piraat Boot de perfecte keuze voor jou! Deze kleurrijke sleutelhanger is geïnspireerd op een piratenboot en voegt een vleugje avontuur toe aan je sleutelbos.

De Sleutelhanger Piraat Boot is ontworpen met oog voor detail en heeft levendige kleuren die direct de aandacht trekken. Het gedetailleerde ontwerp van de piratenboot omvat kenmerkende elementen zoals een golvende vlag, kanonnen, masten en zelfs een piraat die op de uitkijk staat. Het is een ware blikvanger die je sleutelbos een speels en avontuurlijk karakter geeft.

Naast zijn esthetische waarde is de Sleutelhanger Piraat Boot ook zeer praktisch. Het helpt je om je sleutels georganiseerd te houden en ze gemakkelijk terug te vinden in je tas of zak. De stevige materialen zorgen ervoor dat deze sleutelhanger lang meegaat, zelfs tijdens je meest avontuurlijke dagen.

Of je nu een fan bent van piraten, een liefhebber van avontuur of gewoon op zoek bent naar een kleurrijk accessoire, de Sleutelhanger Piraat Boot is een absolute must-have. Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde ontwerp zal deze sleutelhanger zeker de aandacht trekken en je sleutels veilig en stijlvol houden.

Bestel nu de Sleutelhanger Piraat Boot en voeg een speels element toe aan je dagelijkse routine! Het is ook een geweldig cadeau-idee voor piratenliefhebbers of als partygunst op een piratenthema-feest. Mis deze kans niet om wat avontuur toe te voegen aan je sleutelbos. Bestel nu en zeil weg naar spannende nieuwe avonturen!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8740236587648
90 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst