• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Mini Kompas 48st.
Sleutelhanger - Mini Kompas 48st.
Sleutelhanger - Mini Kompas 48st.

Sleutelhanger - Mini Kompas 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9904-48
€ 18,45 € 20,50 -10%

Dit pakket bevat


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betreed de Wereld van Avontuur met 48 Mini Kompas Sleutelhangers!

Stap binnen in een rijk van spanning en ontdekking met deze grote bundel van 48 Mini Kompas Sleutelhangers. Of je nu op zoek bent naar een opwindend uitdeelcadeau voor een kinderfeestje, een intrigerende verrassing voor de kinderopvang of BSO, of simpelweg een uniek geschenk voor bijzondere gelegenheden, deze mini kompas sleutelhangers voegen een vleugje avontuur toe aan je dagelijkse routine.

Vervaardigd uit duurzame materialen, dienen deze sleutelhangers niet alleen als een efficiënte manier om je sleutels te organiseren, maar ook als inspirerende accessoires voor degenen die graag nieuwe horizonten verkennen.

De mini kompas sleutelhangers zijn niet enkel geschikt voor persoonlijk gebruik, maar vormen ook geweldige geschenken voor bijzondere momenten zoals kinderfeestjes. Kinderen zullen gefascineerd zijn door het functionele en avontuurlijke karakter van deze mini kompassen, die hen uitnodigen om op ontdekkingstocht te gaan. Of je nu een kinderfeestje organiseert, een kinderopvang of BSO runt, of een origineel extraatje zoekt voor het kindermenu in een restaurant, deze sleutelhangers voegen een opwindende dimensie toe.

Bovendien zijn deze mini kompas sleutelhangers perfect als weggevertjes voor beurzen, evenementen en promotieactiviteiten. Met een bundel van 48 stuks heb je genoeg om te delen en uit te delen aan enthousiaste ontvangers. Voeg een vleugje avontuur toe aan je sleutelbos of accessoires met deze set van intrigerende mini kompas sleutelhangers.

Waarom wachten? Bestel vandaag nog deze grote bundel van 48 Mini Kompas Sleutelhangers om je verlangen naar avontuur te vergroten en anderen te inspireren. Voeg een speelse en unieke flair toe aan je dag met deze boeiende mini kompas sleutelhangers en deel het avontuur met iedereen om je heen!

Let op: het kompas werkt niet echt en wordt gebruikt als decoratie.

Dit betreft een bundel van 48 stuks.
Afmetingen: diameter kompas 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø kompas 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
8740236588751

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst