• -10%
Sleutelhanger Metalen Doosje Eenhoorn
Sleutelhanger Metalen Doosje Eenhoorn

Sleutelhanger Metalen Doosje Eenhoorn

507 op voorraad
LG-Imports
LG9797
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit metalen doosje aan een sleutelhanger is perfect voor iedereen die dol is op eenhoorns. Het doosje is voorzien van een grappige afbeelding van een kleurrijke eenhoorn, waardoor het een perfect cadeau is voor zowel jong als oud. Het compacte formaat van het doosje maakt het gemakkelijk om aan je sleutelbos te bevestigen, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen.

Het doosje is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Je kunt het gebruiken om kleine spulletjes zoals sieraden, pillen, of muntjes op te bergen. Het stevige metalen materiaal zorgt ervoor dat het doosje tegen een stootje kan en dus lang meegaat

De eenhoorn sleutelhanger is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een geweldige manier om je liefde voor eenhoorns te tonen. Het kan ook dienen als een leuke toevoeging aan je tassen, portemonnees of jassen. Daarnaast is het een leuke manier om je sleutels terug te vinden in je tas of jaszak.

Kortom, dit metalen doosje aan een sleutelhanger met een grappige afbeelding van een eenhoorn is een must-have voor elke eenhoorn fan. Het is een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders en is praktisch in gebruik. Bestel hem vandaag nog en laat je betoveren door de magie van eenhoorns!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een paarden, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: doosje 5 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
doosje 5 x 5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Roze
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247097972
507 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst