• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger met Fluit 48st.
Sleutelhanger met Fluit 48st.
Sleutelhanger met Fluit 48st.
Sleutelhanger met Fluit 48st.

Sleutelhanger met Fluit 48st.

10 op voorraad
LG-Imports
LG7556-48
€ 35,96 € 39,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Sleutelhangers zijn meer dan alleen handige accessoires om je sleutels bij elkaar te houden; ze zijn een uiting van persoonlijkheid en stijl. Bij Speelgoedfamilie.nl begrijpen we dat maar al te goed, en daarom hebben we een ruim assortiment sleutelhangers die de perfecte mix bieden van plezier en functionaliteit. Eén van onze opvallende keuzes zijn de 48 Metalen Sleutelhangers met Gekleurde Fluit, een verfrissende en speelse toevoeging aan ons assortiment.

Waarom onze Metalen Sleutelhangers met Gekleurde Fluit de beste keuze zijn:

Functioneel en Leuk: Deze sleutelhangers dienen niet alleen als een handig hulpmiddel om je sleutels bij elkaar te houden, maar ze zijn ook voorzien van een gekleurde fluit. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk aandacht trekken of gewoon een beetje plezier toevoegen aan je dag.

Variatie in Ontwerpen: Speelgoedfamilie.nl staat bekend om zijn diversiteit aan sleutelhangers. Of je nu een eenhoornliefhebber, een avontuurlijke dinosaurusfan of een praktische zaklampzoeker bent, we hebben de perfecte sleutelhanger voor jou.

Ideaal voor Uitdeelcadeautjes: Deze metalen sleutelhangers zijn een geweldige keuze als uitdeelcadeautjes bij kinderfeestjes, kinderopvang, BSO of als een vriendelijk gebaar in een restaurant bij een kindermenu. Kinderen zullen dol zijn op het kleurrijke design en de fluitfunctie.

Promotioneel Gebruik: Als je op zoek bent naar een uniek weggevertje voor beurzen of evenementen, zijn deze sleutelhangers een slimme keuze. Ze zijn zowel functioneel als opvallend, wat ze tot een aantrekkelijke optie maakt voor promotionele doeleinden.

Duurzame Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardig metaal zijn deze sleutelhangers ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Kortom, de 48 Metalen Sleutelhangers met Gekleurde Fluit zijn een leuke, veelzijdige en praktische toevoeging aan ons assortiment. Ze voegen een speels element toe aan je dagelijkse routine en zijn geweldige geschenken voor zowel kinderen als volwassenen. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe deze sleutelhangers een glimlach op je gezicht kunnen toveren terwijl je een vleugje plezier aan je sleutelbos toevoegt!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: lengte fluitje 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
fluitje 6cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247175465
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst