• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger met Fluit 12st.
Sleutelhanger met Fluit 12st.
Sleutelhanger met Fluit 12st.
Sleutelhanger met Fluit 12st.

Sleutelhanger met Fluit 12st.

41 op voorraad
LG-Imports
LG7556-12
€ 8,95 € 9,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vrolijke noot toe aan je sleutelbos en accessoires met deze set van 12 metalen sleutelhangers met gekleurde fluitjes! Deze unieke en levendige sleutelhangers zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en plezier. Of je nu op zoek bent naar een leuke traktatie voor een kinderfeestje, een handig cadeautje voor in de kinderopvang of BSO, of gewoon een grappige en speelse accessoire voor je eigen sleutelbos, deze metalen sleutelhangers met fluitje zullen zeker voor een glimlach zorgen.

Elke sleutelhanger is voorzien van een helder gekleurd fluitje, waardoor je niet alleen een praktisch item bij je hebt, maar ook een klein stukje entertainment. De metalen sleutelhangers zijn duurzaam en stevig, zodat ze lang meegaan, zelfs als ze aan je sleutelbos bungelen. De vrolijke kleuren en het leuke design maken deze sleutelhangers ook een geweldige keuze voor kinderfeestjes met een speels en interactief thema.

Bij Speelgoedfamilie.nl hebben we een breed assortiment sleutelhangers met elk een eigen uniek element. Of het nu gaat om eenhoorns, zaklampjes, dinosaurusvormige sleutelhangers of zoals in dit geval, metalen sleutelhangers met fluitjes, we hebben voor elk wat wils. Deze sleutelhangers zijn niet alleen leuk als uitdeelcadeautjes op feestjes, maar ook perfect geschikt voor kinderopvang, BSO's, en zelfs als kleine verrassingen bij kindermenu's in restaurants.

De set van 12 metalen sleutelhangers met gekleurde fluitjes wordt geleverd in verschillende levendige kleuren, waardoor elke sleutelhanger een eigen unieke uitstraling heeft. Voeg een speels en interactief element toe aan je dagelijkse routine en accessoires en bestel deze kleurrijke en leuke sleutelhangers vandaag nog. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om een glimlach op ieders gezicht te toveren!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte fluitje 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
fluitje 6cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236589741
41 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst