• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Handboeien 48st.
Sleutelhanger - Handboeien 48st.
Sleutelhanger - Handboeien 48st.

Sleutelhanger - Handboeien 48st.

25 op voorraad
LG-Imports
LG7567-48
€ 38,66 € 42,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Politie
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een stoere en functionele toevoeging aan je sleutelbos? Dan zijn onze Sleutelhanger - Handboeien precies wat je nodig hebt! Deze bundel van 48 stuks is perfect voor iedereen die van politie-thema accessoires houdt en graag een uniek element aan zijn of haar sleutelbos wil toevoegen.

De handboeien sleutelhanger is een kleine replica van echte handboeien, met een compacte afmeting van slechts 3,5 x 2,5 cm. Hierdoor past hij gemakkelijk in je zak of aan je sleutelbos, zonder veel ruimte in te nemen. Met het bijgeleverde sleuteltje kun je de handboeien openen en sluiten, waardoor ze niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel zijn.

Of je nu een fan bent van politie-accessoires, een verzamelaar van sleutelhangers, of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze handboeien sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Voeg een stoer tintje toe aan je sleutelbos en houd je sleutels veilig met onze Sleutelhanger - Handboeien bundel.

De handboeien sleutelhanger is gemaakt van duurzame materialen en is van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het lang meegaat en niet snel beschadigt raakt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die graag een unieke en stoere toevoeging wil aan hun sleutelbos.

De handboeien sleutelhanger is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die graag spelen met politie- en boef thema's. Het is een leuke manier om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te laten spelen als echte politieagenten.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: handboei 3,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
handboei 3,5 x 2,5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Politie
EAN code:
5413247175670
25 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst