• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Handboeien 12st.
Sleutelhanger - Handboeien 12st.
Sleutelhanger - Handboeien 12st.

Sleutelhanger - Handboeien 12st.

100 op voorraad
LG-Imports
LG7567-12
€ 9,72 € 10,80 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Politie
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een Speels Element Toe met 12 Sleutelhangers - Handboeien!

Betreed een wereld vol avontuur en fantasie met deze set van 12 Sleutelhangers - Handboeien. Of je nu op zoek bent naar een uniek uitdeelcadeau voor een kinderfeestje, een intrigerende verrassing voor kinderopvang of BSO, of simpelweg een speelse attentie voor speciale gelegenheden, deze handboeien sleutelhangers voegen een spannend tintje toe aan je dagelijkse avonturen.

Deze collectie van 12 handboeien sleutelhangers combineert functionaliteit met fantasie. Gemaakt van duurzame materialen, dienen deze sleutelhangers niet alleen als sleutelorganizer, maar ook als spannende accessoire om de verbeelding te prikkelen.

De handboeien sleutelhangers zijn niet alleen perfect voor persoonlijk gebruik, maar vormen ook een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden zoals kinderfeestjes. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de avontuurlijke uitstraling van deze handboeien, die hen uitnodigen om hun eigen verhalen en games te creëren. Of je nu een kinderfeestje met een uniek thema organiseert, een kinderopvang of BSO runt, of een speels extraatje zoekt voor het kindermenu in een restaurant, deze sleutelhangers voegen een speelse dimensie toe.

Daarnaast zijn deze handboeien sleutelhangers ideaal als weggevertjes voor beurzen, evenementen en promotieactiviteiten. Voeg een vleugje avontuur toe aan je sleutelbos of accessoires met deze set van intrigerende handboeien sleutelhangers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze bundel van 12 Sleutelhangers - Handboeien om de verbeelding en nieuwsgierigheid van anderen te prikkelen. Voeg een speels en uniek element toe aan je dag met deze opwindende handboeien sleutelhangers en deel het avontuur met iedereen om je heen!eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Afmetingen: handboei 3,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
handboei 3,5 x 2,5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Politie
EAN code:
8740236588850
100 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst