• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak...
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak...
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak...
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak...
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak...
Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak Groot 48st.

Sleutelhanger Gekleurde Karabijnhaak Groot 48st.

6 op voorraad
LG-Imports
LG7558-48
€ 31,46 € 34,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het gemak van de Gekleurde Karabijnhaak Sleutelhanger Groot met deze bundel van 48 stuks! Deze handige sleutelhangers maken het eenvoudig om andere sleutels, hangers of accessoires veilig en georganiseerd aan je sleutelbos of tas te bevestigen.

Elke karabijnhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met hun stevige constructie en praktisch formaat zijn ze perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

Dankzij het handige ontwerp van de karabijnhaak kun je moeiteloos andere items aan je sleutelbos bevestigen. Of het nu gaat om extra sleutels, een zaklamp, een ID-kaarthouder of zelfs een kleine tool, met deze sleutelhanger heb je alles altijd bij de hand.

De gekleurde karabijnhaken voegen niet alleen functionaliteit toe aan je sleutelbos, maar ook een vrolijk tintje. Met een assortiment van 48 stuks in verschillende kleuren kun je jouw sleutelhangers personaliseren en ze gemakkelijk herkennen.

Deze sleutelhangers zijn niet alleen handig voor persoonlijk gebruik, maar ook ideaal voor professioneel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van sleutels aan een sleutelkastje, het organiseren van verschillende sets sleutels op de werkplaats of het identificeren van groepen sleutels voor verschillende toepassingen.

Met de Gekleurde Karabijnhaak Sleutelhanger Groot 48st. bundel ben je altijd klaar om je sleutels en accessoires georganiseerd te houden. Of je nu een druk persoonlijk leven hebt, een professional bent die behoefte heeft aan een geordende sleutelset, of gewoon wilt genieten van het gemak van deze sleutelhangers, ze zullen zeker aan je verwachtingen voldoen.

Wacht niet langer en bestel nu deze grote bundel van 48 Gekleurde Karabijnhaak Sleutelhangers Groot. Vereenvoudig je leven en houd je sleutels en accessoires veilig en georganiseerd!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

De verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 3,5 x 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3,5cm x 8 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247175588
6 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst