• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Eurobiljetten 48st.
Sleutelhanger - Eurobiljetten 48st.
Sleutelhanger - Eurobiljetten 48st.

Sleutelhanger - Eurobiljetten 48st.

20 op voorraad
LG-Imports
LG9905-48
€ 16,16 € 17,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een grote bundel van 48 Sleutelhanger - Eurobiljetten: Unieke Sleutelhangers die de Aandacht Trekken!

Bent je op zoek naar een origineel en opvallend accessoire voor je sleutelbos? Zoek niet verder! Speelgoedfamilie.nl presenteert met trots de sleutelhanger met kunststof eurobiljetten eraan. Deze speelse en unieke sleutelhangers zijn niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher die jouw sleutels nooit meer onopgemerkt zullen blijven. Met een afmeting van 6,5 x 4 cm is deze sleutelhanger de perfecte grootte om aan je sleutelbos, tas of rugzak te bevestigen.

Deze sleutelhangers brengen een vleugje plezier en originaliteit aan je dagelijkse accessoires. De kunststof eurobiljetten zijn zorgvuldig vormgegeven en voegen een creatieve draai toe aan je sleutelhanger. Of je nu je persoonlijke sleutels wilt bijhouden, ze aan je schooltas wilt hangen, of gewoon een vleugje karakter wilt toevoegen aan je accessoires, deze sleutelhanger past perfect bij je stijl.

De bundel van 48 sleutelhangers is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vleugje extra flair aan hun sleutelbos. Deze sleutelhangers zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als bijzonder cadeau voor diverse gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een kinderfeestje, een leuk aandenken voor kinderopvang of BSO, of een verrassing voor jonge gasten in een restaurant met kindermenu, deze sleutelhanger maakt indruk.

Sleutelhangers zijn niet alleen geweldige cadeaus, maar ook uitstekende weggevertjes voor beurzen, evenementen en bedrijfspresentaties. Met hun unieke en opvallende design trekken ze de aandacht van bezoekers en zorgen ze ervoor dat jouw bedrijfsnaam niet snel vergeten wordt. Geef je klanten, partners en gasten iets praktisch en gedenkwaardigs met deze sleutelhanger.

In het kort, de bundel van 48 Sleutelhanger - Eurobiljetten biedt een combinatie van plezier, functionaliteit en originaliteit. Deze sleutelhangers zijn niet alleen een handig accessoire voor dagelijks gebruik, maar ook een geweldig cadeau en weggevertje voor diverse gelegenheden. Bestel nu en voeg een sprankelend en speels tintje toe aan je sleutelbos of accessoires!

Dit betreft een bundel van 48 stuks.

Afmetingen: 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6,5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
20 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst