• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn...
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn...
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn 48st.

Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn 48st.

11 op voorraad
LG-Imports
LG9726-48
€ 24,26 € 26,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van het eenhoorn kinderfeestje van je dochter een betoverende gebeurtenis met deze schattige eenhoorn sleutelhangers! Of je nu op zoek bent naar een traktatie of uitdeelcadeaus, deze sleutelhangers zullen de perfecte toevoeging zijn aan het feest. Met een grote bundel van 48 stuks kun je gemakkelijk alle gasten verrassen met een magisch aandenken.

Deze eenhoorn sleutelhangers zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Ze kunnen worden bevestigd aan sleutels, rugzakken, etuis en meer, waardoor ze niet alleen een schattig accessoire zijn, maar ook functioneel. De gasten zullen dol zijn op het feit dat ze een klein stukje magie kunnen meenemen naar huis.

Met hun kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen zijn deze eenhoorn sleutelhangers een lust voor het oog. Ze hebben een betoverend uiterlijk dat de verbeelding van kinderen zal prikkelen en hen zal laten glimlachen.

De bundel van 48 stuks is ideaal voor het uitdelen van deze eenhoorn sleutelhangers tijdens het kinderfeestje van je dochter. Je hebt genoeg om aan alle gasten te geven en zelfs nog wat over te houden voor toekomstige gelegenheden. Ze kunnen ook worden gebruikt als prijzen bij spelletjes of als decoratie op de feesttafel.

Maak het eenhoorn kinderfeestje van je dochter compleet met deze betoverende eenhoorn sleutelhangers. Bestel vandaag nog de bundel van 48 stuks en zorg ervoor dat elk kind naar huis gaat met een stukje magie in handen. Maak van het feest een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Afmeting: 4.5 x 3.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4.5 x 3.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247197269
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst