• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Boerderijdieren 12st.
Sleutelhanger Boerderijdieren 12st.

Sleutelhanger Boerderijdieren 12st.

89 op voorraad
LG-Imports
LG9747-12
€ 5,03 € 5,59 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar schattige en speelse sleutelhangers die je sleutels een vrolijke touch geven? Dan is deze grote bundel van 12 leuke sleutelhangers met boerderijdieren precies wat je nodig hebt! Met 6 verschillende designs, waaronder de hoofdjes van een paar, hond en koe, is er altijd een favoriet voor iedereen.

Deze schattige sleutelhangers zijn perfect om je sleutelbos op te fleuren en je persoonlijkheid te laten zien. De gedetailleerde ontwerpen van de boerderijdieren zorgen ervoor dat ze er levensecht uitzien en een glimlach op je gezicht toveren.

De sleutelhangers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Het compacte formaat maakt ze gemakkelijk mee te nemen en te bevestigen aan je sleutels, tas, rugzak of zelfs je broeklus. Zo heb je altijd een vrolijk gezelschap bij je, waar je ook gaat.

Met een grote bundel van 12 stuks krijg je een gevarieerde collectie van deze schattige boerderijdier-sleutelhangers. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kinderfeestje, een speciaal evenement of gewoon om uit te delen aan je vrienden en familie, deze bundel biedt genoeg om te delen en van te genieten.

De sleutelhangers zijn niet alleen schattige accessoires, maar ook handig in het dagelijks leven. Je kunt ze gemakkelijk vinden in je tas of zak en nooit meer lang zoeken naar je sleutels. Bovendien kunnen ze dienen als herkenning voor verschillende sets sleutels, waardoor je snel de juiste sleutels kunt vinden.

Met deze boerderijdier-sleutelhangers voeg je een vleugje speelsheid en plezier toe aan je dagelijkse routine. Ze zijn geschikt voor jong en oud en brengen een glimlach op ieders gezicht. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 stuks en geniet van de vrolijkheid en functionaliteit die deze leuke sleutelhangers met zich meebrengen!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: lengte tussen 6-7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte tussen 6-7cm
Materiaal
Silicone
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Dieren
EAN code:
8740236591386
89 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst