• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Paard 12st.
Sleutelhanger - Paard 12st.
Sleutelhanger - Paard 12st.

Sleutelhanger - Paard 12st.

42 op voorraad
LG-Imports
LG9926-12
€ 5,63 € 6,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verfraai Je Sleutelbos met 12 Betoverende Paard Sleutelhangers in 6 Kleuren!

Ontdek de majestueuze wereld van paarden met deze bundel  van 12 Paard Sleutelhangers, beschikbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een charmant uitdeelcadeau voor een paardenliefhebber's kinderfeestje, een speciale verrassing voor kinderopvang of BSO, of simpelweg een leuke attentie voor bijzondere gelegenheden, deze paard sleutelhangers voegen een vleugje elegantie en speelsheid toe aan je dagelijkse leven.

Deze set van 12 paard sleutelhangers biedt niet alleen praktische organisatie voor je sleutels, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je accessoires. Elke sleutelhanger toont een gedetailleerd en prachtig ontworpen paard, dat de fascinatie en bewondering voor deze majestueuze dieren tot leven brengt. Gemaakt van duurzame materialen, zijn deze sleutelhangers niet alleen functioneel, maar ook decoratief.

De paard sleutelhangers zijn niet alleen geweldig voor persoonlijk gebruik, maar zijn ook ideaal als cadeau bij een manege of voor speciale gelegenheden zoals paarden-thema kinderfeestjes. Kinderen en volwassenen zullen onder de indruk zijn van de symboliek en schoonheid van deze paard sleutelhangers. Of je nu een kinderfeestje met een paarden-thema organiseert, een kinderopvang of BSO runt, of een speelse toevoeging zoekt voor het kindermenu in een restaurant, deze sleutelhangers brengen een unieke charme.

Bovendien zijn deze paard sleutelhangers perfect als weggevertjes voor beurzen, evenementen en promotieactiviteiten. Voeg een vleugje paardenpracht toe aan je sleutelbos of accessoires met deze schitterende set paard sleutelhangers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze bundel van 12 Paard Sleutelhangers om je omgeving te verrijken met de elegantie van paarden en anderen te betoveren. Voeg een speels en uniek element toe aan je dag met deze prachtige paard sleutelhangers en deel de bewondering met iedereen om je heen!

De verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 5 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Meisjes
Montage
Nee
Thema
Paarden
EAN code:
8740236588843
42 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst