• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Basketbal Soft 12st.
Sleutelhanger Basketbal Soft 12st.
Sleutelhanger Basketbal Soft 12st.

Sleutelhanger Basketbal Soft 12st.

15 op voorraad
LG-Imports
LG7727-12
€ 7,65 € 8,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit betreft een bundel van 12 sleutelhangers Basketbal.

Ben jij een echte basketbalfan en wil je je liefde voor de sport overal laten zien? Dan is de sleutelhanger Basketbal Soft de perfecte accessoire voor jou! Deze sleutelhanger is voorzien van een zacht balletje in de vorm van een basketbal, waardoor je altijd een stukje van de sport bij je kunt dragen.

De sleutelhanger Basketbal Soft is niet alleen een praktisch item om je sleutels georganiseerd te houden, maar ook een leuke manier om je passie voor basketbal te tonen. Het zachte balletje voelt comfortabel aan en heeft het karakteristieke ontwerp van een basketbal, met de herkenbare oranje kleur en de karakteristieke zwarte lijnen.

Met deze sleutelhanger aan je sleutelbos, tas of rugzak laat je iedereen zien dat je een fanatieke basketbalfan bent. Of je nu zelf een speler bent, een supporter van een team of gewoon een liefhebber van de sport, deze sleutelhanger is een subtiele en stijlvolle manier om je passie te uiten.

De sleutelhanger Basketbal Soft is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het balletje is zacht en veilig, waardoor je het met plezier kunt vasthouden en knijpen. Bovendien is de sleutelhanger lichtgewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een basketbalfan in je leven, is de sleutelhanger Basketbal Soft een geweldige keuze. Het is een klein, maar betekenisvol geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Bestel nu de sleutelhanger Basketbal Soft en voeg een vleugje basketbalplezier toe aan je dagelijkse leven. Laat zien dat je een trotse basketbalfan bent met deze leuke en praktische accessoire!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een basketbalclub.

Afmeting: bal Ø 3,5 cm

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
bal Ø 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247377272
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst