Raamloper UFO BT
Raamloper UFO BT
Raamloper UFO BT

Raamloper UFO BT

398 op voorraad
7895366
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng een buitenaardse sfeer in huis met onze Glow in the Dark UFO raamloper! Deze unieke raamloper is niet alleen een speels decoratief element, maar zorgt ook voor magisch vermaak. Plaats de UFO eenvoudig tegen het raam, en hij tuimelt vanzelf naar beneden, wat voor extra plezier zorgt. Maar het wordt nog betoverender in het donker, want dan geeft de UFO licht en lijkt het net alsof er een gloeiende UFO door je raam zweeft!

De Glow in the Dark UFO raamloper is perfect voor kinderen en volwassenen die houden van een vleugje mysterie en speelsheid in hun omgeving. Of je nu op zoek bent naar een leuke decoratie voor een kinderkamer, een feestje of gewoon wat plezier wilt toevoegen aan je huis, deze raamloper brengt gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht.

Dankzij het zelfklevende ontwerp is de raamloper eenvoudig te bevestigen en te hergebruiken. De lichtgevende eigenschappen voegen een extra dimensie toe aan het speelse karakter van de UFO, waardoor het zowel overdag als 's nachts een opvallend element is.

Bestel vandaag nog onze Glow in the Dark UFO raamloper en breng een beetje buitenaardse magie in je huis. Laat de UFO in het donker schitteren en geniet van een uniek en lichtgevend spektakel op je raam!

Afmeting: 10 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
10 x 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966024433
398 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst