Fidget Magische Schakels
Fidget Magische Schakels
Fidget Magische Schakels

Fidget Magische Schakels

18 op voorraad
Brain Games
JT25043
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De magische schakelpuzzel is een uitdagend spel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun inzicht en denkvermogen. Met deze puzzel kunnen kinderen op verschillende manieren de puzzelstukjes in elkaar zetten om zo een ingewikkelder puzzel te maken. Het spel wordt geleverd met een instructieboekje met verschillende mogelijkheden om de puzzel te maken.

De magische puzzelstukjes hebben de vorm van een wiel en kunnen op verschillende manieren met elkaar verbonden worden. In totaal zijn er 16 wieltjes te verbinden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Het is de uitdaging voor kinderen om de puzzelwerkjes goed na te maken met behulp van de magische puzzelstukjes.

Door te spelen met de magische schakelpuzzel, leren kinderen spelenderwijs om te gaan met abstracte concepten zoals logica, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud en is een geweldige manier om de ontwikkeling van hun cognitieve vaardigheden te stimuleren.

De magische schakelpuzzel is een ideaal cadeau voor kinderen die houden van uitdagende puzzels en spelletjes. Met de verschillende mogelijkheden om de puzzel te maken, biedt het spel urenlang speelplezier voor jong en oud. Koop de magische schakelpuzzel nu en geef jouw kinderen de kans om te groeien en te ontwikkelen!

Afmetingen: 14 x 4 x 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 4 x 21cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866250431
18 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst