• -10%
  • Pakket
Klaparmband Kerstmis 36st.
Klaparmband Kerstmis 36st.
Klaparmband Kerstmis 36st.
Klaparmband Kerstmis 36st.

Klaparmband Kerstmis 36st.

24 op voorraad
LG-Imports
LG4294-36
€ 11,66 € 12,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verspreid de Kerstsfeer met Onze Klaparmbanden Bundel!

Kerstmis is de tijd van het jaar om te stralen en je feestelijke geest te delen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met onze bundel van 36 klaparmbanden met Kerstthema? Deze armbanden zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook perfect om uit te delen tijdens een Sinterklaasfeest, traktaties in de klas of kinderopvang tijdens de viering van Sinterklaas.

Hier is waarom je dol zult zijn op onze Klaparmbanden Bundel:

Kerstplezier voor Iedereen: Met 36 klaparmbanden in de bundel heb je genoeg om met vrienden, klasgenoten of collega's te delen. Iedereen kan de feestelijke geest van Kerstmis omarmen.

Gemakkelijk in Gebruik: Tik gewoon de armband tegen je arm, en zie hoe hij zich automatisch om je pols wikkelt. Het is een leuke en moeiteloze manier om in de Kerstsfeer te komen.

Kleurrijk en Feestelijk: Onze klaparmbanden zijn versierd met leuke Kerstthema's, waaronder kerstbomen, sneeuwvlokken, rendieren en meer. Ze voegen een vleugje magie toe aan je feestelijke outfit.

Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze klaparmbanden duurzaam en veilig voor alle leeftijden. Ze zijn perfect geschikt voor kinderen en volwassenen.

Veelzijdig Gebruik: Of je ze nu draagt als accessoire bij je Kerstkleding, uitdeelt op een feestje of als kleine geschenkjes geeft, onze klaparmbanden zijn geschikt voor talloze gelegenheden.

Breng de vreugde van Kerstmis naar iedereen om je heen met onze Klaparmbanden Bundel. Bestel vandaag nog en maak van je Sinterklaasviering een feest om nooit te vergeten!

Op zoek naar een leuke gekleurde klaparmband of een Klaparmband met een thema? Bij Speelgoedfamilie.nl kunt u kiezen uit diverse klaparmbanden met verschillende kleuren en thema's. Vooral de klaparmbanden met verschillende thema's zoals de dino, piraat en eenhoorn zijn onze hardlopers.

Meer klaparmbanden vind je hier.

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 22 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Kerst
EAN code:
5413247142948
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst