• -10%
Klaparmband Kerstmis
Klaparmband Kerstmis
Klaparmband Kerstmis
Klaparmband Kerstmis

Klaparmband Kerstmis

879 op voorraad
LG-Imports
LG4294
€ 0,35 € 0,39 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Klaparmband Kerstmis: Breng de Magie van Kerst tot Leven!

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin magie en vreugde de lucht vullen, en wat is er beter dan die magie te vangen en te delen met een betoverende accessoire zoals de Klaparmband Kerstmis? Deze feestelijke klaparmband is de perfecte manier om je liefde voor Kerstmis te uiten en een glimlach op het gezicht van iedereen om je heen te toveren.

De Klaparmband Kerstmis is niet zomaar een armband; het is een klein wonder op zich. Tik gewoon op je arm, en zie hoe deze armband zichzelf moeiteloos om je pols wikkelt. Het is een leuke en interactieve manier om de feestelijke geest van Kerst te omarmen.

De armband is versierd met schattige en kleurrijke Kerstontwerpen, variërend van de  kerstman tot sneeuwpoppen en rendieren. Dit voegt een speels tintje toe aan je kerstoutfit en maakt je meteen klaar voor de festiviteiten.

Of je nu op zoek bent naar een leuke traktatie voor een Sinterklaasfeest, een attentie voor klasgenoten, of gewoon een vrolijke toevoeging aan je eigen kerstoutfit, de Klaparmband Kerstmis past perfect bij de sfeer van het seizoen.

Kortom, met de Klaparmband Kerstmis kun je de magie van Kerst overal mee naartoe nemen. Bestel de jouwe vandaag nog en verspreid de vreugde en de feestelijke geest van Kerstmis met een tik!

Op zoek naar een leuke gekleurde klaparmband of een Klaparmband met een thema? Bij Speelgoedfamilie.nl kunt u kiezen uit diverse klaparmbanden met verschillende kleuren en thema's. Vooral de klaparmbanden met verschillende thema's zoals de dino, piraat en eenhoorn zijn onze hardlopers.
Erg leuk om uit te delen tijdens een Sinterklaas feest of te trakteren in de klas of kinderopvang tijdens de Sinterklaas viering.
Meer klaparmbanden vind je hier.

Let op: Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 22 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247042941
879 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst