• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Voetbal Zweetband 12st.
Voetbal Zweetband 12st.
Voetbal Zweetband 12st.

Voetbal Zweetband 12st.

45 op voorraad
LG-Imports
LG9197-12
€ 7,65 € 8,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Praktisch en Stijlvol: 12 Voetbal Zweetbandjes voor Comfortabel Sporten!

Als jij een sportieve ziel bent die op zoek is naar een handig accessoire om je pols tijdens het sporten, dan zijn deze 12 zweetbandjes precies wat je nodig hebt! Deze zweetbandjes zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus met een opvallende voetbalafbeelding erop. Of je nu een gepassioneerde voetbalfan bent of gewoon intensief sport en soms flink begint te zweten, deze zweetbandjes zorgen ervoor dat je altijd comfortabel blijft tijdens je activiteiten.

Deze zweetbandjes worden geleverd in verschillende kleuren die willekeurig door elkaar worden geleverd. Zo kun je altijd een zweetbandje kiezen dat past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur. En als je merkt dat het zweetbandje vuil wordt na een intensieve work-out, hoef je je geen zorgen te maken. Het zweetbandje kan namelijk probleemloos worden gewassen op 30 graden, waardoor je het keer op keer kunt blijven gebruiken zonder zorgen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze zweetbandjes uiterst duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik. Ze zijn tevens elastisch, waardoor ze perfect om elke pols passen. Hierdoor zijn ze ideaal voor sportliefhebbers die willen genieten van hun activiteiten zonder gehinderd te worden door zweet.

Dus, als je op zoek bent naar een zweetbandje dat niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch tijdens het sporten, dan is dit voetbal zweetbandje absoluut een must-have. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en gemak tijdens elke training of wedstrijd. Ze zijn niet alleen ideaal voor sportevenementen, maar ook als leuke uitdeelcadeautjes bij kinderfeestjes, in kinderopvang, BSO of zelfs als verrassende extraatjes in restaurants bij kindermenu's.

Bovendien zijn deze zweetbandjes perfect als weggevertjes voor beurzen en evenementen. Profiteer van het voordeel van deze bundel van 12 stuks en geef je sportieve ervaring een boost van stijl en comfort!

Meer producten met als thema Voetbal vind u hier.
Verschillende uitvoeringen door elkaar geleverd.
Afmeting: 7 x 6 cm (polsbandje rekt mee)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 6 cm (polsbandje rekt mee)
Materiaal
Katoen
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247191977
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst