Sticky Stretch Ballen, 6st
Sticky Stretch Ballen, 6st
Sticky Stretch Ballen, 6st

Sticky Stretch Ballen, 6st

240 op voorraad
2520325
€ 4,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de nieuwste rage die je ongetwijfeld op TikTok hebt gezien: de Sticky Stretch Ballen! Deze kleurrijke en plakkerige balletjes bieden gegarandeerd speelplezier voor jong en oud. Gooi, vang, stretch en ontdek de fascinerende wereld van deze leuke en kleverige ballen.

De Sticky Stretch Ballen zijn perfect voor wie op zoek is naar een nieuwe, boeiende vorm van entertainment. Wanneer je deze balletjes vastpakt, zul je direct merken dat ze aan je handen blijven plakken. Het zachte en flexibele materiaal zorgt ervoor dat je de balletjes gemakkelijk kunt uitrekken en vervormen. Dit maakt ze ideaal voor verschillende speelactiviteiten.

Probeer de Sticky Stretch Ballen tegen een muur te gooien en zie hoe ze langzaam naar beneden glijden. De plakkerige eigenschappen van de ballen zorgen voor een verrassend en grappig effect. Kinderen en volwassenen zullen genieten van het gooien, vangen en manipuleren van deze kleurrijke balletjes.

De Sticky Stretch Ballen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze kunnen ook stressverlagend zijn. Het knijpen en uitrekken van de zachte balletjes kan helpen om spanning te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Gooi erop los, stretch, speel en beleef urenlang plezier met de Sticky Stretch Ballen. Ideaal voor thuis, op school of zelfs op kantoor. Verzamel verschillende kleuren en deel ze met vrienden. De Sticky Stretch Ballen zijn een hit op sociale media en brengen een kleurrijke en plakkerige dosis plezier in je leven!

Afmetingen: verpakking 20 x 10 x 2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 20 x 10 x 2cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866243617
240 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst