Goki Mini Camera
Goki Mini Camera

Goki Mini Camera

Niet op voorraad
Goki
GK13258
€ 1,35


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de vrolijke wereld van fotografie met deze grappige mini camera'tjes in levendige kleuren! Druk op het knopje en kijk door het lensje om te genieten van 8 leuke afbeeldingen van schattige dieren. Deze compacte camera's zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook perfect om de verbeelding van kinderen te stimuleren.

Met een afmeting van 10 x 3 x 7,5 cm passen deze mini camera'tjes perfect in kleine handjes. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en te bedienen, waardoor kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun eigen fotoavonturen kunnen beleven. Of het nu gaat om het vastleggen van hun favoriete huisdieren, het verkennen van de natuur of het vastleggen van speciale momenten met vrienden en familie, deze camera's zijn de ideale metgezel.

Deze mini camera's zijn niet alleen leuk, maar ook praktisch. Ze hebben een handig lusje waarmee ze gemakkelijk aan een koordje of sleutelhanger kunnen worden gehangen, zodat kinderen ze altijd bij zich kunnen dragen. Of het nu gaat om een dagje uit, een vakantie of gewoon thuis, met deze camera's kunnen kinderen altijd en overal klaarstaan om de wereld vast te leggen.

De vrolijke kleuren en grappige dierafbeeldingen maken deze camera's extra aantrekkelijk voor kinderen. Ze zullen genieten van het verkennen van de verschillende foto's en het bedenken van hun eigen verhalen en avonturen. Het stimuleert hun verbeeldingskracht en helpt bij de ontwikkeling van hun observatievermogen.

Deze mini camera's zijn een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op fotografie en creatief spelen. Ze zijn ook ideaal voor feestjes, speeldata en andere sociale gelegenheden, waar kinderen samen plezier kunnen beleven aan het maken van foto's en het delen van hun beelden. Met deze camera's kunnen kinderen hun eigen unieke perspectief vastleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Bestel vandaag nog deze grappige mini camera'tjes in vrolijke kleuren en geef kinderen de kans om de wereld door hun eigen lens te zien. Met hun compacte formaat, leuke dierafbeeldingen en handige lusje zijn deze camera's een geweldige keuze voor jonge ontdekkingsreizigers en creatieve geesten. Laat hun fotografische avonturen beginnen!

Afmetingen: 10 x 3 x 7,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10 x 3 x 7,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594132589

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst