• -10%
Badeend Circus
Badeend Circus
Badeend Circus
Badeend Circus

Badeend Circus

49 op voorraad
LG-Imports
LG9711
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Bekijk meer van Circus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij het badmoment van je kinderen nog leuker maken? Dan zijn deze badeendjes in circus thema echt iets voor jou! De eendjes zijn niet alleen schattig, maar ook nog eens perfect om mee te spelen in bad. De badeendjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Welke je krijgt is een verrassing, want ze worden willekeurig geleverd.

De badeendjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en hebben een perfecte maat voor kleine handjes. De eendjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen in bad, maar ook om te verzamelen of cadeau te geven.

Met deze leuke badeendjes wordt het badmoment niet alleen leuker, maar ook leerzamer. Je kunt je kinderen leren over het circus en de verschillende dieren die erbij horen. Bovendien stimuleert het spelen met badeendjes de ontwikkeling van de motoriek en de fantasie van kinderen.

Onze badeendjes zijn ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of als aanvulling op een goodiebag. Ze zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van badeendjes houden.

Kortom, als je op zoek bent naar leuke en veilige badeendjes in circus thema, dan zijn deze badeendjes echt iets voor jou. Bestel ze nu en geef je kinderen een badmoment om nooit te vergeten!

Bij ons vindt je de leukste, gaafste en raarste badeendjes die er zijn. Heb je wat te vieren, zoek je een leuk zakelijk geschenk of zomaar een leuk presentje voor een vriend het kan allemaal. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, en het is nog leuker met een Badeend.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: grootste eend 6,5 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
grootste eend 6,5 x 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247097118
49 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst