Kleerhanger 4 Stuks Wasbeer
Kleerhanger 4 Stuks Wasbeer

Kleerhanger 4 Stuks Wasbeer

24 op voorraad
Base Toys
BK2566B
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar kledinghangers die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens leuk om naar te kijken? Dan zijn deze wasbeer kledinghangers perfect voor jou! Met deze prachtige hangers hang je jouw kleding perfect op en voeg je tegelijkertijd een speels element toe aan je kledingkast.

Deze kledinghangers zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een schattig ontwerp met het gezicht van een wasbeer. De hangers zijn niet alleen leuk voor kinderkleding, maar ook voor volwassenen die van een vrolijke en speelse sfeer houden.

De set bestaat uit 4 wasbeer kledinghangers, waardoor je genoeg hangers hebt om meerdere outfits op te hangen. De hangers hebben een standaard formaat en zijn geschikt voor zowel zware als lichte kledingstukken. Zo kun je jouw jas, trui of shirt zonder problemen ophangen.

Deze wasbeer kledinghangers zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook nog eens handig in gebruik. Door de stevige grip blijven jouw kledingstukken goed op hun plek hangen en blijft de vorm van de kleding behouden. Zo voorkom je kreukels en blijven jouw kledingstukken langer mooi.

Kortom, deze wasbeer kledinghangers zijn een leuke en praktische toevoeging aan jouw kledingkast. Bestel nu deze set van 4 wasbeer kledinghangers en hang jouw kleding voortaan perfect op met een speels accent!

Afmeting: 31 x 16cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 16cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573216289
24 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst