Kleerhanger 4 Stuks Poes
Kleerhanger 4 Stuks Poes

Kleerhanger 4 Stuks Poes

Niet op voorraad
Base Toys
BK2566D
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Katten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en praktische manier om je kleding op te hangen? Dan zijn deze prachtige poes kledinghangers precies wat je nodig hebt! Deze set van vier hangers is voorzien van afbeeldingen van het hoofd van een schattige poes en is perfect voor het ophangen van je favoriete kledingstukken.

De poes kledinghangers zijn niet alleen leuk en decoratief, maar ook zeer praktisch. Dankzij hun unieke vorm blijven je kledingstukken mooi in vorm hangen en voorkom je lelijke kreukels en vouwen. Bovendien zijn de hangers gemaakt van stevig materiaal en gaan ze lang mee.

Deze set van vier poes kledinghangers is een geweldige aanvulling op elke kledingkast en is perfect voor zowel volwassenen als kinderen. De afbeeldingen van de schattige poezenhoofden zijn erg leuk en maken de hangers een geweldig cadeau-idee voor kattenliefhebbers.

De poes kledinghangers zijn niet alleen geschikt voor het ophangen van kleding, maar ook voor het organiseren van accessoires, zoals sjaals en kettingen. De hangers nemen weinig ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk worden opgehangen in je kast of aan een haakje.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en praktische manier om je kleding op te hangen, dan zijn deze poes kledinghangers een echte aanrader. Ze zijn niet alleen schattig en decoratief, maar ook zeer functioneel en duurzaam. Bestel vandaag nog jouw set van vier poes kledinghangers en geef je kledingkast een leuke en persoonlijke touch!

Afmeting: 31 x 16cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 16cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
EAN code:
8720573216289

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst