Kleerhanger 4 Stuks Beer
Kleerhanger 4 Stuks Beer

Kleerhanger 4 Stuks Beer

24 op voorraad
Base Toys
BK2566C
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar kledinghangers die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens een leuk accent aan je kledingkast toevoegen? Dan zijn deze beer kledinghangers een geweldige keuze! Met hun schattige ontwerp en stevige constructie zijn deze kledinghangers perfect om jouw kledingstukken netjes op te hangen.

De set bestaat uit 4 kledinghangers, elk met het gezicht en de poten van een schattige beer. Dit geeft jouw kledingkast een vrolijke en speelse uitstraling, wat vooral leuk is voor kinderkleding. Maar ook volwassenen zullen deze kledinghangers zeker waarderen.

Deze kledinghangers zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor zowel lichte als zware kledingstukken. Door de stevige grip van de hangers blijven jouw kledingstukken goed op hun plek hangen en behouden ze hun vorm. Hierdoor voorkom je kreukels en blijven jouw kledingstukken langer mooi.

Of je nu je jas, trui, shirt of broek wilt ophangen, deze beer kledinghangers zijn de ideale keuze. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar zien er ook nog eens ontzettend leuk uit. Deze kledinghangers zijn een perfect cadeau voor een kinderfeestje of als je gewoon op zoek bent naar een leuke toevoeging aan jouw kledingkast.

Kortom, deze schattige beer kledinghangers zijn een praktische en leuke keuze om jouw kleding netjes op te hangen. Bestel nu deze set van 4 kledinghangers en geef jouw kledingkast een vrolijke uitstraling!

Afmeting: 31 x 16cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 16cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs
EAN code:
8720573216289
24 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst