• -10%
Armband Regenboog
Armband Regenboog
Armband Regenboog

Armband Regenboog

450 op voorraad
LG-Imports
LG0035
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een trendy en kleurrijke manier om je outfit af te maken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: onze rekbare kunststof armband met regenboogkleuren! Deze prachtige armband voegt een vleugje kleur toe aan je polsen en zorgt voor een leuke en stijlvolle uitstraling.

Onze rekbare kunststof armband is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn. De bandjes zijn zacht en rekbaar, waardoor ze gemakkelijk om je pols passen en erg comfortabel zitten. Het unieke regenboogkleurenschema maakt deze armband extra speciaal en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte.

Deze armband is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere sieraden om je outfit compleet te maken. Of je hem nu draagt naar school, werk of een feestje, onze rekbare kunststof armband met regenboogkleuren is altijd een geweldige keuze.

Onze rekbare kunststof armband met regenboogkleuren is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of geliefden. Het is een uniek en stijlvol geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en kleurrijke manier om je outfit af te maken, dan is onze rekbare kunststof armband met regenboogkleuren de perfecte keuze voor jou! Bestel nu jouw eigen armband en voeg wat leuke kleur toe aan je polsen!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Voor meer producten met als thema de Regenboog, klik hier.

Afmeting artikel: Ø 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
artikel: Ø 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
5413247000354
450 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst