Schilder je eigen Kerstman
Schilder je eigen Kerstman

Schilder je eigen Kerstman

214 op voorraad
Grafix
1630381
€ 2,15

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de magie van Kerstmis tot leven komen met onze "Schilder je Eigen Gipsen Kerstman" set! Een perfecte activiteit voor jonge kunstenaars van 5 jaar en ouder. Deze set biedt niet alleen eindeloos plezier, maar ook de kans om een unieke kerstdecoratie te creëren. Ontdek de kunstenaar in jezelf terwijl je onze schattige gipsen kerstman tot leven brengt met kleuren die bij jou passen.

Creatieve Expressie voor Jonge Geesten:
Geef kinderen de vrijheid om hun artistieke kant te ontdekken terwijl ze hun eigen gipsen kerstman personaliseren. Een geweldige manier om creativiteit te stimuleren.

Inclusief Alles wat je Nodig hebt:
Onze set bevat een schattige gipsen kerstman, 3 levendige kleuren verf en een penseel. Met alle benodigdheden binnen handbereik, kan het schilderplezier meteen beginnen!

Perfect voor Feestelijke Decoratie:
Het resultaat van deze schilderset is niet alleen een kunstwerk, maar ook een prachtige kerstdecoratie die met trots kan worden getoond. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je feestelijke inrichting.

Veilig en Geschikt voor Kinderen:
Onze materialen zijn veilig en speciaal geselecteerd voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ouders kunnen gerust zijn terwijl hun kleintjes genieten van deze leuke en educatieve activiteit.

Ideaal als Cadeau of Feestactiviteit:
Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Of wil je een leuke activiteit toevoegen aan je kerstfeest? Onze set is ideaal voor beide!

Breng de vreugde van creativiteit naar de kersttijd met onze "Schilder je Eigen Gipsen Kerstman" set. Laat de verbeelding van jonge geesten bloeien terwijl ze een unieke kerstman creëren die perfect past bij hun persoonlijkheid. Bestel vandaag nog en maak deze kerst extra speciaal met een vleugje zelfgemaakte kunst!


Afmeting: 22 x 17,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
22 x 17.5 x 3 cm
Materiaal
Gips
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
8715427078533
214 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst