• Alleen online
Klaparmband Kerst
Klaparmband Kerst

Klaparmband Kerst

629 op voorraad
Henbrandt
W51707
€ 0,39

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een feestelijk tintje toe aan je kerstoutfit met onze betoverende Kerst Klaparmbanden! Tik simpelweg met deze armband op je pols, en zie hoe hij feestelijk om je pols rolt, waardoor je een sprankelende kerstaccessoire hebt dat perfect past bij het seizoen van vreugde en gezelligheid.

De Kerst Klaparmbanden komen in maar liefst 6 verschillende uitvoeringen, elk met zijn eigen unieke kerstthema. Van vrolijke kerstmannen tot schitterende kerstballen en feestelijke rendieren, deze armbanden voegen een feestelijke touch toe aan elke gelegenheid. De uitvoeringen worden door elkaar geleverd, wat zorgt voor een verrassingselement bij elke bestelling.

Deze Kerst Klaparmbanden zijn niet alleen leuk om zelf te dragen, maar ook ideaal als cadeautje, als traktatie voor kerstfeestjes, of als feestelijke toevoeging aan kerstcadeauverpakkingen. Gemaakt van duurzaam materiaal zorgen ze voor een comfortabele pasvorm en kunnen ze keer op keer worden hergebruikt, waardoor ze een favoriet accessoire worden tijdens de feestdagen.

Bestel vandaag nog een assortiment Kerst Klaparmbanden en voeg wat betovering toe aan je kerstviering. Tik, rol, en laat je pols sprankelen met de magie van Kerstmis met deze leuke en feestelijke armbanden!

Op zoek naar een leuke gekleurde klaparmband of een Klaparmband met een thema? Bij Speelgoedfamilie.nl kunt u kiezen uit diverse klaparmbanden met verschillende kleuren en thema's. Vooral de klaparmbanden met verschillende thema's zoals de dino, piraat en eenhoorn zijn onze hardlopers. Erg leuk om uit te delen met een kinderfeestje of te trakteren in de klas of kinderopvang.
Meer klaparmbanden vind je hier.

Afmeting: 22 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5026619517079
629 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst