• -10%
  • Pakket
Hawaii Ketting Multi Kleur
Hawaii Ketting Multi Kleur

Hawaii Ketting Multi Kleur 12st.

6 op voorraad
LG-Imports
LG4443-12
€ 8,72 € 9,69 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Hawai
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een vrolijk en feestelijk uitdeelcadeautje voor een zomerfeest of beachparty? Ontdek onze Gekleurde Hawaii Ketting bundel van 12 stuks! Deze kleurrijke kettingen zijn perfect om de zomerse sfeer te versterken en een leuke toevoeging te zijn aan elk feest.

Elke ketting is gemaakt van levendige en kleurrijke bloemen die doen denken aan de prachtige bloemenkransen die traditioneel worden gedragen tijdens Hawaiiaanse festiviteiten. Met een bundel van 12 stuks heb je genoeg kettingen om uit te delen aan al je gasten, waardoor iedereen zich kan onderdompelen in de tropische sfeer.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje in de achtertuin, een beachparty op het strand of een zomerse picknick in het park, deze Hawaii kettingen voegen een vleugje kleur en vrolijkheid toe aan elke gelegenheid. Ze zijn ook geweldig als accessoire voor foto's en selfies, waardoor je herinneringen kunt vastleggen aan een onvergetelijke zomerdag.

Bovendien zijn deze kettingen gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ze comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange feestjes. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zijn een leuke manier om de zomerse sfeer te omarmen.

Kortom, onze Gekleurde Hawaii Ketting bundel van 12 stuks is de perfecte keuze voor een zomerfeest of beachparty. Laat je gasten stralen in deze kleurrijke kettingen en creëer samen onvergetelijke herinneringen aan een zomer vol plezier en vreugde!

Afmeting: lengte 96cm krans 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 96cm krans 6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247144430
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst