• -10%
Hawaii Ketting Multi Kleur
Hawaii Ketting Multi Kleur

Hawaii Ketting Multi Kleur

100 op voorraad
LG-Imports
LG4443
€ 0,77 € 0,85 -10%

  • Bekijk meer van Hawai
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de Tropen naar Jouw Feest met de Hawaii Ketting Multi Kleur!

Of je nu een carnavalsfeest, verkleedpartij of een heerlijke beachparty organiseert, de Hawaii Ketting Multi Kleur is de perfecte accessoire om een vleugje tropische sfeer toe te voegen aan je evenement. Met deze kleurrijke en feestelijke Hawaiikransen wordt elk feest een exotisch avontuur. Hier zijn enkele redenen waarom je niet zonder deze kettingen kunt:

Exotische Flair: De Hawaii Ketting Multi Kleur brengt de sfeer van de tropen naar jouw feestlocatie. De vrolijke en kleurrijke bloemenkransen zijn geïnspireerd op de traditionele Hawaiiaanse lei en zorgen voor een feestelijke en zorgeloze sfeer.

Perfect voor Groepen: Of je nu een vriendengroep hebt die er samen op uit trekt of een grote feestlocatie vol gasten hebt, deze kettingen zijn verkrijgbaar in sets en zijn perfect geschikt om aan iedereen uit te delen. Zo krijgt iedereen meteen een tropische make-over!

Veelzijdig en Leuk: Deze Hawaiikransen zijn niet alleen geschikt voor carnaval of verkleedfeesten. Ze zijn ook een geweldige aanvulling op strandfeesten, zomerse picknicks of gewoon als een leuke accessoire om je dag op te fleuren.

Betaalbaar Plezier: De Hawaii Ketting Multi Kleur is een voordelige manier om je feest op te vrolijken zonder je budget te overschrijden. Voor een kleine prijs kun je een grote impact maken op de sfeer van je evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om een tropische sfeer toe te voegen aan je feest, zoek dan niet verder dan de Hawaii Ketting Multi Kleur. Deze kleurrijke en veelzijdige Hawaiikransen zijn de ideale accessoire voor elk evenement waar plezier en vrolijkheid de boventoon voeren. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar om de tropen naar je feest te halen!

Afmeting: lengte 96cm krans 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 96cm krans 6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247044433
100 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst