• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Prinses 12st.
Traktatiedoosje Prinses 12st.
Traktatiedoosje Prinses 12st.
Traktatiedoosje Prinses 12st.
Traktatiedoosje Prinses 12st.

Traktatiedoosje Prinses 12st.

27 op voorraad
LG-Imports
LG8742-12
€ 10,13 € 11,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betover de wereld van jouw kind met onze set van 12 Traktatiedoosjes met Prinsessen Thema. Deze prachtige doosjes zijn niet alleen perfect om traktaties aan vriendjes uit te delen, maar ook om een vleugje magie en pracht toe te voegen aan elke gelegenheid.

Waarom onze Traktatiedoosjes met Prinsessen Thema een geweldige keuze zijn:

Betoverend Prinsessen Thema: Deze traktatiedoosjes zijn versierd met schitterende prinsessenillustraties en brengen de magie van koninklijke avonturen tot leven. Ze zullen de verbeelding van elk kind prikkelen.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu traktaties wilt uitdelen op een kinderfeestje, kinderopvang, BSO, of op zoek bent naar een prachtige verpakking voor een geschenk, deze doosjes zijn veelzijdig en passend voor diverse gelegenheden.

Creatieve Traktaties: Vul deze prinsessendoosjes met snoepjes, kleine speeltjes, koekjes, of andere lekkernijen om unieke traktaties te creëren die de sfeer van een sprookjeskasteel oproepen.

Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam materiaal, zijn deze doosjes stevig en betrouwbaar. Ze behouden hun vorm en zijn geschikt voor het dragen van geschenken en lekkernijen.

Eenvoudig in Gebruik: Deze doosjes worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te zetten, wat tijd en moeite bespaart bij het voorbereiden van je feest of geschenkverpakking.

De Traktatiedoosjes met Prinsessen Thema voegen niet alleen een vleugje sprookjesachtige schoonheid toe aan je evenement, maar ze zijn ook een manier om de betovering van prinsessenverhalen tot leven te brengen. Of je nu bezig bent met het organiseren van een prinsessenfeest of gewoon een speciaal geschenk wilt verpakken, deze doosjes zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en zie hoe ze een glimlach op de gezichten van iedereen toveren!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Betreft een bundel van 12 stuks.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
5413247187420
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst