Roltongen Metallic, 6st.
Roltongen Metallic, 6st.

Roltongen Metallic, 6st.

25 op voorraad
Folat
FL65791
€ 1,95

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat het feest beginnen met onze set van 6 leuke roltongen in metallic kleuren! Deze feestelijke roltongen zijn de perfecte aanvulling op elk feest of evenement, en brengen een sprankelende en vrolijke sfeer met zich mee. Met hun opvallende metallic kleuren zorgen ze voor een feestaccessoire dat niet mag ontbreken.

Onze set bestaat uit 6 roltongen in verschillende metallic kleuren, waardoor er voor elk feest een passende optie is. Of je nu een verjaardagsfeest, een jubileum, een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid viert, deze roltongen voegen een speels en feestelijk element toe aan de festiviteiten.

De metallic afwerking van de roltongen geeft ze een glanzend en opvallend uiterlijk. Ze vangen het licht prachtig op en creëren een feestelijke gloed. Of je nu een discofeest, een glamourfeest of een ander sprankelend thema hebt, deze roltongen passen perfect bij de festiviteiten.

Naast hun decoratieve waarde zijn deze roltongen ook leuk om mee te spelen. Kinderen en volwassenen kunnen ze eenvoudig uitrollen en weer oprollen, wat voor veel plezier en gelach zorgt. Ze zijn een geweldige manier om de feeststemming te verhogen en iedereen te laten meedoen aan het feestplezier.

Onze roltongen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en toch veilig is om te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en hebben een comfortabel mondstuk, waardoor ze geschikt zijn voor alle leeftijden. Je kunt ze zelfs gebruiken als feestaccessoire voor foto's of als een leuk aandenken aan het evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een set van 6 leuke roltongen in metallic kleuren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voeg een vleugje glans en vrolijkheid toe aan je feest met deze opvallende feestaccessoires. Bestel vandaag nog en laat het feestplezier beginnen!

Afmeting artikel: lengte 24 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 24 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572657914
25 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst