• -10%
Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm...
Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm...
Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm...
Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm...
Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm Karton

Menubox Sinterklaas Memory 22 x 12cm Karton

54 op voorraad
LG-Imports
LG8722
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij jouw Sinterklaascadeautjes of traktaties op een originele en feestelijke manier aanbieden? Onze Sinterklaas-uitdeelboxen zijn de perfecte keuze om dat te doen! Deze speciale doosjes met Sinterklaasthema zijn ideaal om kleine geschenken, traktaties of lekkernijen in te verpakken en uit te delen aan kinderen tijdens het Sinterklaasfeest.

Waarom onze Sinterklaas-uitdeelboxen zo bijzonder zijn:

Feestelijk Sinterklaasthema: Onze uitdeelboxen zijn ontworpen met oog voor detail en voorzien van prachtige illustraties van Sinterklaas, zijn pieten, cadeautjes, en andere iconische Sinterklaas-elementen. Ze brengen meteen de magie van het Sinterklaasfeest over.

Zelf Vouwen: Deze uitdeelboxen worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te vouwen. Dit maakt ze niet alleen handig om op te bergen, maar ook leuk voor kinderen om zelf in elkaar te zetten. Het vouwproces voegt een extra element van plezier toe.

Veelzijdig Gebruik: Gebruik deze uitdeelboxen om kleine Sinterklaascadeautjes, snoepjes, koekjes, of andere traktaties in te verpakken. Ze zijn ideaal voor Sinterklaasfeesten op school, thuis of in de kinderopvang.

Origineel en Persoonlijk: Het aanbieden van cadeautjes of traktaties in deze Sinterklaas-uitdeelboxen voegt een persoonlijk en origineel tintje toe aan je viering. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de presentatie.

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze uitdeelboxen zijn gemaakt van stevig karton dat geschikt is om traktaties veilig in te verpakken. Ze zijn duurzaam en behouden hun vorm, zelfs wanneer ze gevuld zijn.

Maak het Sinterklaasfeest dit jaar extra speciaal met onze Sinterklaas-uitdeelboxen. Bestel vandaag nog en verras kinderen met feestelijke traktaties en cadeautjes die met liefde zijn verpakt in deze prachtige Sinterklaasdoosjes. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren tijdens dit magische seizoen!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Let op: Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
5413247087225
54 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst