Pennenset 12 kleuren Duomarker
Pennenset 12 kleuren Duomarker

Pennenset 12 kleuren Duomarker

43 op voorraad
Base Toys
BK2162
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de set van 12 duomarker pennen in een mooie opbergbox kun je alle kanten op. Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon wat wilt kleuren in je vrije tijd, deze set is perfect voor jou. Met 12 verschillende kleuren kun je allerlei kleurencombinaties maken en creëer je de mooiste tekeningen.

De duomarker pennen zijn speciaal ontworpen met twee verschillende punten. Zo heb je een dikke punt voor het inkleuren van grote vlakken en een fijne punt voor het maken van gedetailleerde lijnen. Hierdoor zijn deze pennen zeer geschikt voor het maken van tekeningen, schetsen en handlettering.

De opbergbox zorgt ervoor dat je de pennen altijd netjes op kunt bergen en overal mee naartoe kunt nemen. Hierdoor kun je op elk moment van de dag creatief bezig zijn en hoef je nooit meer zonder inspiratie te zitten. De duomarker pennen zijn geschikt voor zowel papier als karton en hebben een uitstekende kleurkwaliteit.

Of je nu een beginner of een gevorderde bent, met deze set van 12 duomarker pennen in een mooie opbergbox kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Maak de mooiste tekeningen en laat je inspireren door de vele kleurencombinaties die mogelijk zijn. Bestel nu jouw set en ontdek hoeveel plezier je kunt beleven aan tekenen en kleuren.

Afmetingen: verpakking 20 x 10 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 20 x 10 x 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8719987784347
43 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst