• -25%
Holografische Stickers Zilver Goud
Holografische Stickers Zilver Goud

Holografische Stickers Zilver Goud

129 op voorraad
Base Toys
BK2270
€ 0,94 € 1,25 -25%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar leuke stickers om je knutsel- en decoratieprojecten wat extra glans te geven? Dan zijn onze zilveren en gouden stickers in de vorm van harten en sterren de perfecte keuze! Deze stickers zijn ideaal voor het versieren van kaarten, cadeaus, scrapbookpagina's, notitieboeken en nog veel meer.

Onze zilveren en gouden stickers zijn van hoge kwaliteit en hebben een prachtige glans. De harten en sterren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren en mixen om jouw perfecte ontwerp te creëren. Bovendien worden de stickers willekeurig geleverd, wat betekent dat je elke keer een verrassing krijgt!

Of je nu knutselt met kinderen of gewoon zelf creatief aan de slag gaat, onze zilveren en gouden stickers zijn een geweldige aanvulling op je knutselcollectie. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen worden aangebracht op vrijwel elk oppervlak. Het enige wat je hoeft te doen is de sticker van het vel te halen en op je project te plakken.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en leuke manier om je knutsel- en decoratieprojecten op te fleuren, zijn onze zilveren en gouden stickers in de vorm van harten en sterren de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de schitterende stickers die we voor jou hebben geselecteerd!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs is per stuk. Verschillende varianten worden door elkaar geleverd.
Afmeting kaart: 16 x 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
kaart: 16 x 8 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799792
129 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst