• -10%
Tekenset Eenhoorn
Tekenset Eenhoorn
Tekenset Eenhoorn

Tekenset Eenhoorn

44 op voorraad
LG-Imports
LG6583
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze gave tekenset ben jij klaar voor een nieuwe schooldag! De eenhoorn tekenset bevat alles wat je nodig hebt om je teken- en schrijfwerk op school te doen. In de set vind je een potlood, puntenslijper, gum en liniaal, allemaal versierd met schattige eenhoornmotieven.

Deze tekenset is niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel leuk om te hebben. De eenhoornmotieven zorgen voor een vrolijke en magische sfeer op je bureau en zorgen ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op school. De set is perfect voor kinderen die van eenhoorns en fantasie houden.

Het potlood in de tekenset is van goede kwaliteit en schrijft soepel. De puntenslijper zorgt ervoor dat je potlood altijd scherp is en de gum is handig om foutjes te corrigeren. De liniaal is perfect om rechte lijnen te trekken en kan ook gebruikt worden als boekenlegger.

De tekenset eenhoorn is een geweldig cadeau voor kinderen die net naar school gaan, of voor kinderen die dol zijn op eenhoorns. Met deze set kunnen ze hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten en alles uit hun schooldag halen.

Kortom, met deze tekenset eenhoorn ben je klaar voor een nieuwe schooldag. Bestel hem vandaag nog en voeg wat magie toe aan je dagelijkse leven op school!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Eenhoorn, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te tekenen.

Afmetingen verpakking: 25 x 7 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 25 x 7 x 1 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247065834
44 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst