Vergrootglas, 15cm
Vergrootglas, 15cm

Vergrootglas, 15cm

316 op voorraad
7895186
€ 1,89

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de fascinerende wereld om je heen met het Vergrootglas van 15 centimeter! Dit geweldige instrument neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de kleinste details van de natuur. Of het nu gaat om insecten, bloemen of planten, met dit Vergrootglas krijg je de kans om alles van dichtbij te bekijken en te bewonderen.

Stap in de schoenen van een nieuwsgierige ontdekkingsreiziger en ervaar de magie van vergroting. Met het Vergrootglas kun je de wereld om je heen op een geheel nieuwe manier ervaren. Bewonder de kleurrijke vleugels van een vlinder, onderzoek de fijne nerven van een blad, of ontdek de intrigerende oogjes van een lieveheersbeestje.

Het Vergrootglas wordt geleverd met twee verschillende glazen, waardoor je de vergroting kunt aanpassen naar jouw wensen. Met vergrotingen van 2 tot 5 keer, kun je precies de juiste instelling kiezen om elk onderwerp in detail te bestuderen. Laat je verbazen door de verborgen schoonheid van de natuur die anders aan het oog ontsnapt.

Dit Vergrootglas is niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk! Het stimuleert de nieuwsgierigheid en de interesse in de natuurlijke wereld. Het is perfect voor kinderen die graag buiten spelen en hun omgeving willen verkennen. Het Vergrootglas is een geweldig hulpmiddel voor educatieve projecten en kan ook worden gebruikt tijdens natuurwandelingen, in de tuin of gewoon in de achtertuin.

Bovendien is het Vergrootglas van 15 centimeter ook een perfect cadeau-idee voor nieuwsgierige kinderen en volwassenen die houden van de natuur en wetenschap. Het is een geweldige aanvulling op elke speelgoedcollectie en zal zeker voor veel plezier en verwondering zorgen.

Dus, ben je klaar om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken? Grijp je kans en ontdek de schoonheid van de natuur met het Vergrootglas van 15 centimeter. Bestel het nu en laat het avontuur beginnen!

Afmeting artikel: Ø 6 x 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 6 x 15 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012038080
316 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst