• -10%
Kleurboek Met Stickers Eenhoorn
Kleurboek Met Stickers Eenhoorn
Kleurboek Met Stickers Eenhoorn

Kleurboek Met Stickers Eenhoorn

78 op voorraad
LG-Imports
LG6862
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuk en creatief cadeau voor je kinderen, dan is een kleurboekje met een eenhoorn thema misschien wel de perfecte keuze. Met dit kleurboekje kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen unieke kleuren geven aan verschillende eenhoornafbeeldingen.

Dit kleurboekje bevat verschillende kleurplaten met een eenhoorn thema, elk met hun eigen unieke ontwerp. Van schattige eenhoorns die door de wolken vliegen tot majestueuze eenhoorns in een sprookjesbos, er zijn tal van mogelijkheden om te kleuren en te versieren.

Maar dat is nog niet alles. Dit kleurboekje wordt ook geleverd met stickers van eenhoorns en andere leuke afbeeldingen. Kinderen kunnen hun kleurplaten versieren met deze stickers en zo hun eigen unieke creaties maken.

Het kleurboekje is ook gemaakt van hoogwaardig papier, zodat kinderen kunnen kleuren met hun favoriete stiften of kleurpotloden zonder dat de kleuren doordrukken naar de volgende pagina.

Dit kleurboekje met een eenhoorn thema is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van kleuren houden. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een rustige activiteit.

Dus waar wacht je nog op? Pak je stiften of kleurpotloden erbij en laat je fantasie de vrije loop met dit kleurboekje met een eenhoorn thema. Maak er iets moois van en creëer je eigen unieke kunstwerken.

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmetingen: 13 x 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
boekje 13 x 9,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247068620
78 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst