Kinder Rugzak - Kat
Kinder Rugzak - Kat

Kinder Rugzak - Kat

5 op voorraad
Base Toys
BK2293D
€ 9,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Katten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en praktische rugzak voor je kleine meisje? Dan is dit super leuke rugzakje met een print van kattenhoofdjes en hartjes een echte aanrader! De schouderbanden zijn speciaal ontworpen voor de kleintjes en zijn verstelbaar, zodat de rugzak altijd perfect past. Zo kan je kindje lekker rondrennen en spelen zonder dat de rugzak in de weg zit.

Deze rugzak is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens erg handig. Hij heeft een groot binnenvak waar je kindje al haar spulletjes in kwijt kan, zoals een broodtrommeltje, drinkfles en knuffel. Daarnaast heeft de rugzak ook een handig ritsvakje aan de voorkant, waar je bijvoorbeeld een snack of een klein speeltje in kan bewaren.

De rugzak is gemaakt van 100% polyester, wat ervoor zorgt dat hij stevig en duurzaam is. Zo kan je kindje er nog lang plezier van hebben. Het ontwerp met kattenhoofdjes en hartjes is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens tijdloos. Hierdoor kan de rugzak nog jarenlang mee, ook als je kindje ouder wordt.

Kortom, ben je op zoek naar een leuke en praktische rugzak voor je kleine meid? Dan is dit super leuke rugzakje met een print van kattenhoofdjes en hartjes een echte aanrader! Hij is niet alleen heel leuk om te zien, maar ook nog eens erg handig en stevig. En dankzij de verstelbare schouderbanden is de rugzak perfect voor de kleintjes. Bestel hem snel en laat je kindje stralen met deze mooie rugzak!

Afmetingen: 33 x 28 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 28 x 3 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8719987304293
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst