Kinder Rugzak - Krokodil
Kinder Rugzak - Krokodil

Kinder Rugzak - Krokodil

12 op voorraad
Base Toys
BK2293B
€ 9,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en praktische rugzak voor je kind, dan is deze rugzak met krokodillenprint zeker de moeite waard om te bekijken. Deze rugzak is perfect voor kleintjes die voor het eerst naar school gaan of voor uitstapjes en dagjes uit.

Het eerste dat opvalt aan deze rugzak is de leuke krokodillenprint. Het zal zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen. De rugzak is gemaakt van 100% polyester en is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal is ook lichtgewicht, wat betekent dat het gemakkelijk mee te nemen is voor kleine kinderen.

De schouderbanden zijn verstelbaar en speciaal ontworpen voor kleintjes. Dit betekent dat de rugzak comfortabel op hun rug blijft zitten zonder af te glijden. De rugzak heeft een groot binnenvak, wat betekent dat er genoeg ruimte is voor boeken, speelgoed en snacks. Daarnaast heeft de rugzak ook een handig ritsvakje aan de voorkant, waar kleinere spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

Deze rugzak is niet alleen mooi, maar ook functioneel en handig voor ouders. Het is gemakkelijk om te dragen en de verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat kinderen het comfortabel kunnen dragen. Het binnenvak en het ritsvakje aan de voorkant maken het mogelijk om spullen veilig op te bergen en gemakkelijk terug te vinden.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en praktische rugzak voor je kind, dan is deze rugzak met krokodillenprint zeker een geweldige optie. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft verstelbare schouderbanden en biedt voldoende opbergruimte voor de spullen van je kind. Het zal zeker een favoriet worden bij zowel kinderen als ouders!

Afmetingen: 33 x 28 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 28 x 3 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987304293
12 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst